Radio dangdut tak slalu dangdut

Brasa dah lama gak ngeblog deh saya.... dah ampir sminggu euy ternyata... kangen juga sayah ama blog ini... Huaaaa... saya kangeeeeeeennnnnnnnnnnnn... *tereak puas* tapi hnnngg... klo tereakan yg barusan ini keqna bukan tereakan kangen saya buat blog aja deh... :"> hihihi... Yup bener saya mau mengakui klo saya kangen juga sama seseorang... *kedip2*
secara status YM saya akhir2 ini selalu bertuliskan "Tu me manques" yang menurut hasil pelajaran di hari pertama dari gurubahasaperancissaya itu artinya adalah kalimat yg mengandung anak eh arti sama dgn kalimat "i miss u" ato "ich liebe dich" ato "saya kangen kamu" lah... *malu2*
Hmm.. Ayoo tebak ama sapa saya kangennyah??
Sapa?? Coba tereak lebih keras lagi!! Apa?? sama kamu?? Yup bener! sama kamu! Kamu yg lagi baca blog ini.. Eh tunggu deh.. Kamu yg kemaren sempet sakit panas itu kan? Kamu yg punya kucing bernama ncuz itu kan?? truss... Kamu yg ngakunya tukang senyum itu kan?? Klo emang bener, ya brarti bener... yg saya kangenin ituh kamu!
Ah, knapa saya jd bikin pengakuan gini siihh.... pdhl kan saya tadinya mao ngeblog. Hmm, pengakuan seperti ini diterima kan dlm kode etik tulis menulis dlm blog??? hihihi...
Back to the topic... Topik apaan?? prasaan saya blom tau deh topik yg saya mo tulis dr td...
Hngg.. mao cerita apaan yakz? Hmm... saya sendiri bingung.. entah knapa saya cukup bingung dengan diri saya dan orang2 disekeliling saya akhir ini.. jadi saya ikutan bingung deh ni mao nulis apaan di blog ini... Entah kenapa, org2 di dekat saya ituh membuat saya bingung.. dengan sikap2 yg aneh, yg tiba2 berubah, yg gak jelas juntrungannya... aaahhh... saya bingung! ah tapi sudahlah.. jangan dibawa susah... jgn dibuat ribetlah... *siul2 sambil jedot2in pala ke tembok*
crita apa ya?? *mikir2*
aahhhaaa...!! *muncul gambar lampu di deket kpala saya keq di komik2 getoh* gimana klo saya cerita soal info yg saya baru denger di radio dangdut. Hohoho... radio dangdut gitu loohh... Eiittss tp jgn kira saya penggemar radio dangdut yah.. hmm.. namanya radio... radio.. radio apa ya? Damn! barusan coba nginged2 apa nama radionya... tapi gagal euy :( secara saya bukan penggemar radio dangdut sih :P
Sebenernya radio ini mao gak mao saya dengerin bbrp hari yg lalu saat saya duduk manis di mobil jemputan kantor pas brgkt menuju kantor pagi2... sedikit info memalukan ttg diri saya sendiri, kbiasaan saya sbg penghuni jemputan klo pagi tuh pasti duduk manisnya cuma sebentar, krn kadang bbrp menit kedepan pasti saya bakal ngelanjutin tidur lagi... molor mode on getuuuhhh hihihi... :P
Nah.. tiap pagi driver jemputan itu selalu berbeda-beda... jadi otomatis qta juga jadi tau karakter macem2 driver, dari yg jalannya pelan bgt ampe yg ugal2an.. dari yg akrab ama karyawan2nnya ampe yg cuek bin rese ama qta2... dari yang hobi nyetel radio dangdut, radio anak muda keq prambors ato mustang ampe yg saban pagi nyetelnya musik ajeb ajeb mlulu... hehehe... beda2 pokoknya.
Pagi hari itu saya kebetulan naek jemputan dengan ciri2 driver tipe B. Oiya ya... qta kan belum ngebahas tipe2 driver yak?? emang gak ada sih.. itu mah karangan saya aja sendiri hehehe.. :P
Tipe B disini saya khususkan buat driver yg baik en akrab ama qta2... tapi sayangnya hobinya nyetel dangdut, kadang kan gak enak ajah buat minta ganti gelombang radionya ke radio lain secara qta ngeliat dia sedang nyetir sambil bersenandung lagu dangdut yg diputer si penyiar. Huhuhu... saya gak sanggup untuk membuat harinya kelabu hanya krn saya dan temen2 menyetop kebiasannya si bapak driver ituh untuk bersenandung lagu dangdut di pagi hari huehuehue... hiperbola bener ya saya :P
Kadang ada sih driver yg dgn rela dan senang hati ngeganti gelombang radionya ato masangin kaset yg sengaja qta bawa dari rumah, karna sadar dan maklum klo qta smua sebagai penghuni jemputan kantor rata2 masih muda2 belia yg tentunya punya gejolak muda untuk melibas pagi yg semangat mudanya harus diawali dgn mendengar suara2 penyiar kesayangan mereka bakal muterin lagu2 hits anak muda ^___^ Holoh, sok muda sekali saya inih hehehe.... :D
Lalu gimana dgn tipe2 yg lain? Tipe A gimana? Tipe C? D? E? F? G? hehehe... gak udah dibahas yak.. kan saya td udah bilang klo saya ngasal ajah bikin tipe2an keq gini :P *piss*
ok deh.. lanjuuutt... nah pagi ituh saya masuk ke jemputan si bapak driver tipe B. Seperti biasa, bgitu saya naek jemputan dia udah melantunkan musik2 dangdut khas indonesia ini. Ahhh.. males saya dengerinnya, ya gak suka aja.. bukan tipe musik yg bisa masuk ke telinga saya. Saya pun merubah posisi ambil ancang2 buat molor... samar2 saya dengerin lagu dangdut itu usai, dilanjutkan suara centil si penyiar radio dangdut tersebut... "Ya baru saja qta dengarkan lagu dari penyanyi dangdut kesayangan kita inul surinul *ngasal mode on* berikutnya sebagai info di pagi hari saya akan memberi info bagi anda penggemar ice cream."
*haaa?? buat penggemar ice cream?? itu saya!! itu saya!!*
mata yg sudah sempat saya pejamkan barusan spontan terbuka, lalu saya berusaha menajamkan pendengaran agar info dr si penyiar itu bisa terdengar jelas di telinga saya yg rada2 bolot inih :D
"Ya bagi anda penggemar ice cream, janganlah kecewa kalau anda sedang batuk atau pilek lalu anda menganggap ice cream menjadi makan pantangan dikala anda sakit flu. Sebuah penelitian menyebutkan bahwa saat ice cream masuk ke mulut qta, ice cream tersebut akan langsung menyesuaikan suhu badan qta. Jadi saat ice cream itu masuk ke tubuh qta, si ice cream tidak akan menyakiti tubuh qta karena suhunya sudah sama dengan tubuh qta. Apalagi bila ice creamnya ice cream yg berkualitas tinggi, pasti bagus banget kandungannya buat tubuh qta. Berbeda halnya apabila qta minum air dingin. Karena sifat air dingin tidak akan menyuaikan diri dengan suhu tubuh qta akibatnya bisa membuat tenggorokan qta sakit atau bertambah sakit saat qta sedang flu."
*nyengir2 girang* kemudian memejamkan mata lagi sambil berpikir... jadi gak apa apa donk saya makan ice cream saat saya blom sembuh dari flu keq ginih... :P ternyata ada untungnya jug saya gak bgitu suka minum dingin!
Hohoho... info yg bagus skali bagi saya penggemar ice cream! Buat kamu2 semua pembaca blog saya yg juga penggemar ice cream, berbahagialah qta semuaaaaa... ^____^
ah, ternyata radio dangdut tak selalu dangdut... ;P
PS : saat saya nulis postingan ini, flu saya udah sembuh... tapi bener loh saya sempet makan ice cream lagi saat saya masih flu dan gak apa2 tuh... tetep flu maksudnya... tapi kan gak tambah parah :P malah jadi sembuh nih... *berusaha mencari pembenaran radio dangdut hehehe...*
oiya... Buat pak driver tipe B... makasih yak! besok2 dangdutnya bole dilanjut lage deh paaaaaaakkkkkkk..... ;))

posted by .n.a.n.a. @ Wednesday, May 10, 2006,

313 Comments:

At Thursday, May 11, 2006, Anonymous shofa said...

hihihi yg lg malarindu tropikangen ampe segituna..
hoho km tertular postingan aq jgn2 jdna blak2an gitu :p

waw..
untung saya makan ice cream tiap hari!
heuheuheu

 
At Thursday, May 11, 2006, Blogger Magenta said...

wez.... aku pecinta dangdut lho
gmn gak lha wong dari kecil, makanane
campyur sari sama dyangdyut :D

btw... beneran gak tuh ice cream na?
mosok to gtu *gak percaya mode on*
he he... heran aja, tapi au juga dink :p

 
At Friday, May 12, 2006, Blogger Spedaman said...

wuih selamat bwat Nana yang dapet free pass untuk makan ice cream disaat flu!:D
kekeke...

btw yg dikangenin jgn2 driver tipe A:p
hehehe...

 
At Friday, May 12, 2006, Blogger Jeng Ungu said...

kangen spa neh naaa hehehehe

wahh, i love ice cream tapi lg diet ga brani makan... tapi nanti kalo uda ga diet, tapi pas2an lg flu, cueks dah, gua hajar aja itu es, kan uda dipraktekin juga sama dikaw hihii

 
At Saturday, May 13, 2006, Blogger finka said...

huahahhahahaa..

 
At Saturday, May 13, 2006, Anonymous Firman said...

Viva dangdut indonesiaaa....

*kabur*

 
At Monday, May 15, 2006, Anonymous Anonymous said...

Aduh yang dikangenin ga tau diri nih ...bisan siy kamunya gitu..ngomongin ice cream tross kapan makannya....

 
At Monday, May 15, 2006, Blogger Awan Diga Aristo said...

TARIK MAAAANGG!!!! (dungpakdungdung taramtamtam plang ces...--> Bingung kan iramanya gimana?? :p )

eh, dangdut tu aslinya bukannya dari India ya??? *garuk2 kepala*

*oke dangdut loverz Indonesia, kita dengarkan satu tembang goyang request dari nana, buat semua pengunjung blognya katanya... satu tembang lawas, Anggur Merah... Tarik MAAAANGG!!" :p

 
At Tuesday, May 16, 2006, Blogger nYam said...

na, es krimnya bagi-bagi dong. kayanya kamu flu bin pilek itu gara-gara makan es krim dua liter sendirian de...^_^

 
At Tuesday, May 16, 2006, Blogger Jay said...

Tipe driver boleh juga tuw dibuatin katalog nya.. tpi soal flu, kok akhir2 ini gw klo flu lama banget yaa sampe semingguan, mungkin harus makan ice cream sambil dengerin dangdut kali yee..

 
At Tuesday, May 16, 2006, Blogger aprilinadadang said...

jadi kalo minta ice cream sama driver yg nyetelin lagu dangdut? ngga nyambung ya...heheheh

 
At Tuesday, May 23, 2006, Blogger Milda said...

Ketemu Spongebob and Patrick gak ?
Pa kabar NaMut ? Jgn keseringan berendam di laut yah..bahaya ! hehehe...

 
At Saturday, July 22, 2006, Anonymous Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

 
At Sunday, July 23, 2006, Anonymous Anonymous said...

I find some information here.

 
At Sunday, October 01, 2006, Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

order ambien online no prescription ambien zolpidem tartrate side effects - ambien recommended dosage

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax no rx online eczane xanax - pictures of generic xanax

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

valium diazepam manufacturers diazepam dosage compared to xanax - fake diazepam online

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy alprazolam buy alprazolam mexico - much 2mg xanax bar

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam 5mg buy valium online no prescription canada - valium diazepam 5mg

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy phentermine online can you buy phentermine online - phentermine online in australia

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheap xanax no prescription xanax 2mg cod - buying xanax online bluelight

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

is lorazepam stronger than diazepam buy diazepam next day delivery - diazepam for cats

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

phentermine price can you buy phentermine online legally - buy phentermine fastin right

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam contraindications diazepam urine detection - diazepam es lo mismo que valium

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

order phentermine phentermine online yahoo answers - phentermine where to buy

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien online overnight delivery ambien side effects pregnant women - ambien side effects bloating

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy phentermine online phentermine get high - buy phentermine herbal

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien ambien online paypal - ambien buy mexico

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

purchase xanax xanax vs xanax xr - drug interactions xanax valium

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

where can i buy ambien online ambien sleep tracker - buy ambien online from canada

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

can you buy xanax online pass drug test day xanax - xanax overdose die

 
At Tuesday, November 13, 2012, Anonymous Anonymous said...

where to buy xanax online many pills xanax overdose - xanax pills wikipedia

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam dog diazepam online purchase usa - diazepam online ausland bestellen

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax without a perscription drug interactions xanax and ibuprofen - what is xanax for anxiety

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax online legally 1mg clonazepam vs 1mg xanax - alprazolam 0 5 mg wirkung

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

phentermine online phentermine 37.5 mg online prescription - phentermine and alcohol

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy diazepam generic valium diazepam what dosage - buy diazepam for dogs

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

can you buy xanax online legally generic xanax yellow oval - effects quitting xanax

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

order phentermine online purchase phentermine online uk - phentermine--online.net

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam drug how long does 10mg diazepam last - diazepam controlled drug schedule

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic phentermine phentermine таблетки - phentermine purchase online no prescription

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

zolpidem no prescription ambien 10 mg street price - much does generic ambien cost

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online soma prescription drug abuse - qualitest generic soma

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

phentermine online phentermine no prescription 30 mg - buy phentermine last minute

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien ambien withdrawal panic - is it safe to buy ambien online

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax overnight delivery xanax and alcohol bac - xanax 2mg half life

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic soma carisoprodol 350mg tablets - carisoprodol overdose limit

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien online overnight ambien generic costco - ambien drug wiki

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery drug interaction between xanax and zoloft - xanax side effects weight loss

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax xanax buy online mastercard - 2mg of xanax first time

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax xanax er side effects - xanax drug narcotic

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy diazepam online diazepam 2 mg dose - diazepam 2mg muscle spasms

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax cost xanax extended release - xanax overdose can it kill you

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy phentermine buy phentermine online aus - legal purchase phentermine online

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax online prescription xanax bars 5mg - xanax side effects memory loss

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam effects of diazepam 2mg - diazepam bula

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax online buy xanax online mexico - .25 mg xanax drug test

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

order phentermine online buy phentermine pills online - phentermine 45

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

intravenous diazepam diazepam side effects hiccups - diazepam 5mg get high

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax cheap xanax nausea - where to buy cheap xanax online

 
At Wednesday, November 14, 2012, Anonymous Anonymous said...

order phentermine phentermine 15mg online - buy phentermine online reviews

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien no prescription ambien 4 hours sleep - known side effects ambien

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy phentermine online buy phentermine downloadable without rx - buy phentermine in mexico

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien generic generic ambien cr 12.5 mg - ambien cr yahoo answers

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma online what does carisoprodol 350 mg do - generic somatropin

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

purchase ambien ambien cr blue - ambien overdose how many mg

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

how to buy xanax online legally generic xanax hilton pharma - 2mg clonazepam vs 2mg xanax

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma drug order soma to arizona - what is carisoprodol 350mg tablets

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax overnight delivery pass drug test after taking xanax - greenstone alprazolam 0.5mg

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

what does diazepam look like typical diazepam dosage - diazepam 5 mg image

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma cheap carisoprodol dosage back pain - carisoprodol brands

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

can you buy xanax online xanax side effects while pregnant - what is xanax for

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien price ambien generic vs - withdrawal effects from ambien

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol india buy tramadol cash on delivery - tramadol quetiapine

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

pharmacokinetics of diazepam diazepam valium experience - diazepam - withdrawal from 5mg

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam generics purchase diazepam online no prescription - buy valium with paypal

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

can you sniff diazepam can i buy diazepam online - diazepam codeine withdrawal

 
At Thursday, November 15, 2012, Anonymous Anonymous said...

order xanax xanax side effects wiki - xanax dosage before flight

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax online sertraline xanax drug interactions - get cheap xanax

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy generic tramadol tramadol high lasts - tramadol prescription

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

lorazepam vs diazepam diazepam 10mg fz pakistan - where to buy diazepam 2mg

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

tramadol online tramadol overnight shipping - order tramadol online overnight

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheap xanax online much xanax pills - xanax side effects constipation

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma 350 mg carisoprodol 1050 mg - fail drug test soma

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol no rx legit tramadol online - tramadol xanax high

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

zolpidem 10 mg ambien cr in canada - pictures of generic ambien

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam 5mg valium diazepam 5mg side effects - diazepam side effects weight gain

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheap generic soma will fail drug test soma - soma side effects constipation

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheap tramadol buy tramadol in u.s - tramadol online buy

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien zolpidem street value ambien 10 mg - how to buy ambien no prescription

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheap diazepam diazepam dosage 20mg - diazepam 10 mg fiale

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

order xanax buy xanax online au - how to buy alprazolam online

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

carisoprodol 350 mg buy somatropin in the u.s - carisoprodol 350 mg narcotic

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online mastercard overnight tramadol hcl chemical structure - buy tramadol mastercard

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien can ambien cr kill you - zolpidem side effects nausea

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma drug soma intimates online store - order soma cod

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

order tramadol online without prescription discount tramadol online - buy tramadol online without script

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online cod overnight order tramadol no prescription cheap - tramadol 700 mg

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

tramadol online no prescription tramadol 50mg like - trusted online pharmacy tramadol

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online soma online game - online pharmacy reviews soma

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

alprazolam no prescription xanax topix - xanax no prescription review

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol in florida tramadol hcl 50 mg picture - buy tramadol cheap no prescription

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

tramadol no prescription purchase tramadol online cod - cheap tramadol online overnight delivery

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

best place to buy xanax online xanax 2 pill id - drug interactions xanax tums

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

online diazepam diazepam 50 mg dose - diazepam sedation dose

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

alprazolam 0.5mg pictures yellow xanax pills - xanax effexor overdose

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma without prescription buy somatropin human growth hormone - what is the medication soma used for

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol with mastercard tramadol online deutschland - buy tramadol 100mg online

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage levels - order tramadol online without prescription

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

lorazepam vs diazepam diazepam dosage eclampsia - valium drug test detection time

 
At Friday, November 16, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien zolpidem ambien side effects fda - ambien side effects bad taste mouth

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma online fail drug test soma - soma 350 mg dosage

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol get high tramadol 50mg - tramadol hcl 300 mg

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien price price of ambien at costco - buy ambien cr in canada

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

can you sniff diazepam diazepam 10mg pills - large dosage diazepam

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

how to buy xanax online legally long does xanax overdose last - xanax withdrawal in infants

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online do drug test test soma - buy soma online paypal

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

order zolpidem ambien cr vs temazepam - ambien cr controlled substance

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol mastercard tramadol no rx - tramadol webmd

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online what drug classification is soma - buy soma tablets

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol cod next day delivery generic tramadol online - tramadol online no prescription uk

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buying xanax online no prescription buy xanax online - xanax dosage how supplied

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol rx tramadol tolerance - tramadol 50 mg lexapro

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic alprazolam buy xanax mc - xanax pills images

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic tramadol buy tramadol online legit - cheap tramadol no prescription

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol no prescription overnight buy tramadol cash on delivery - tramadol medication

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic xanax online buy xanax online overseas - blue xanax pills generic

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl ingredients - tramadol dosage headaches

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy diazepam diazepam 5 mg leo - diazepam pregnancy use

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheap xanax online drug klonopin vs xanax - xanax 2mg sleep

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma online somanabolic muscle maximizer free download mac - soma coupons printable store

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl for migraines - tramadol online us pharmacy

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien order online no prescription ambien side effects dreams - ambien 6469

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam without a prescription diazepam 10 mg get high - diazepam dosage for sleep

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

tramadol no rx buy tramadol cod saturday delivery - tramadol hcl for sale

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheapest soma soma drug india - how to buy soma

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic tramadol buy tramadol 150mg - tramadol in pregnancy

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien price taking 2 10mg ambien - ambien side effects hallucinations

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic diazepam online diazepam 10mg tabletten - diazepam for sale usa

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol ultram tramadol dosage recreational use - tramadol hcl half life

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online carisoprodol 350 mg abuse - buy soma medication online

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien pharmacy ambien side effects during pregnancy - ambien online mastercard

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy diazepam uses diazepam tablets - diazepam withdrawal duration

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

purchase tramadol order tramadol dog - tramadol dosage maximum dose

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma 350 mg carisoprodol 1050 mg - fail drug test soma

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax buy xanax side effects last long - pictures yellow xanax pills

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

ambien cr ambien side effects tinnitus - ambien for vicodin withdrawal

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol can you buy tramadol in canada - order tramadol online mastercard

 
At Saturday, November 17, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic xanax buy xanax online in australia - xanax side effects on kidneys

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic tramadol online buy cheap tramadol - tramadol online rx

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

cheapest xanax 1mg klonopin same xanax - using xanax recreational use

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol hcl snorting - tramadol hcl capsules 50mg

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online mastercard overnight tramadol quickly does work - order tramadol with american express

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online tramadol overdose - tramadol hcl over the counter

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam drug diazepam (valium) alcohol withdrawal - diazepam withdrawal plan

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax buy alprazolam xanax - tips pass drug test xanax

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

carisoprodol drug other names carisoprodol 350 mg - carisoprodol rx

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online tramadol japan - tramadol hcl like

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam overdose best place to buy diazepam online - diazepam dosage oral

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy generic ambien online 10 mg ambien enough - zolpidem er generic ambien cr

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

alprazolam online xanax hangover - xanax effects and side effects

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic tramadol online tramadol hcl side effects humans - good site buy tramadol

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma carisoprodol buy soma online cod - carisoprodol side effects women

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

tramadol online tramadol generic - buy tramadol c.o.d saturday delivery

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic ambien buy ambien with alcohol - ambien cr trial offer

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic diazepam what does valium do to dogs - buy diazepam msj

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online what drug classification is soma - buy soma tablets

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol overnight buy tramadol online mastercard overnight - tramadol online missouri

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma sale buy soma online ship florida - soma 350 mg dose

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy ambien high dose of ambien - weight loss pill ambien

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol hcl order tramadol eu - buy tramadol online paypal

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online can you order soma online - where can i buy soma online

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy generic tramadol buy tramadol with american express - tramadol liver

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax online generic xanax 0.25mg - xanax benefits anxiety

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

order tramadol no prescription tramadol kick in time - tramadol high like vicodin

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol direct - buy tramadol online uk

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

buying xanax online no prescription xanax 2mg images - usual dosage xanax anxiety

 
At Sunday, November 18, 2012, Anonymous Anonymous said...

diazepam 10mg diazepam buy india - can you buy valium online usa

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online reviews buy tramadol 50mg - best place order tramadol online

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 93 58 dosage - tramadol blood thinner

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

soma pharmacy carisoprodol 350 mg withdrawal - information on soma medication

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

where can i buy xanax online legally generic xanax good xanax - xanax prednisone drug interactions

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma online carisoprodol with oxycodone - generic soma called

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy soma order soma online overnight - buy somatropin oral

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

where can i order xanax online effects of xanax and alcohol - generic xanax xr 3 mg

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax online Indianapolis generic yellow xanax bars - can you buy xanax online legally

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy alprazolam online without prescription generic xanax time release - xanax high how much

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions tramadol interactions - tramadol dosage neuropathy

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

alprazolam 0.5mg xanax online prescription - xanax bars blue

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol mexico tramadol 50mg biogaran - tramadol hcl high erowid

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

xanax online xanax overdose level - much xanax recreational use

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

alprazolam price xanax bars 2 back - 2mg xanax bars online

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol with paypal tramadol hcl and acet - tramadol hcl nsaid

 
At Monday, November 19, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic xanax online buy xanax online 2mg - drug interactions zoloft xanax

 
At Tuesday, November 20, 2012, Anonymous Anonymous said...

buying xanax online no prescription xanax overdose addiction - generic xanax blue oval

 
At Tuesday, November 20, 2012, Anonymous Anonymous said...

generic xanax Virginia Beach buy xanax us - cheap xanax pills

 
At Tuesday, November 20, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax New Jersey xanax side effects reviews - xanax online order legal

 
At Tuesday, November 20, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax online legally xanax effects recreational use - xanax side effects user reviews

 
At Tuesday, November 20, 2012, Anonymous Anonymous said...

buy xanax how to buy xanax online for cheap - xanax withdrawal ocd

 

Post a Comment

<< Home